Fyllingen med viktig seier

Etter en svak periode før jul, slo Fyllingen tilbake med seier mot Glassverket i dagens 1.divisjonsduell.

Vertene kom til kampen mot Glassverket i rusten form. Laget kom til kampen med tap for trønderne i Charlottenlund like før jul. Den siste hjemmekampen endte med tap for Storhamar.

Elendig start for hjemmelaget
Dagens start på kampen var ikke noe tegn til bedring for hjemmelaget. Gjestene Glassverket dominerte totalt og klubben skaffet seg en 7-1 ledelse da Tuva Marie Skar satte inn scoringen etter gode syv minutter. Dermed virket det som en nok en tung formiddag for vertene.

Vertene kommer derimot tilbake. Laget scorer like godt de neste fem målene og det står 6-7 da Mia Strømmen scorer. Vertene utlikner i kampen til 9-9 da Anna Mortvedt finner nettet. Etter knappe 20 minutter sender Marie Mjøs vertene i ledelsen for første gang i denne kampen. Det er en ledelse klubben klarer å holde resten av omgangen.
Hedda Skjelbreid Rønningen sender hjemmelaget til pause med sin 15-13 scoring.

Jevnt og tett
Den andre omgangen blir en jevn og tett affære. Hjemmelaget klarer i perioder å rive til seg en ledelse på neon mål, men Glassverket kommer tilbake hver gang, men klarer aldri å utlikne hjemmelagets ledelse.

Med seks minutter igjen har hjemmelaget økt ledelsen til fire mål da Marie Mjøs 31-27. Da har hjemmelagets keeper levert noen gode redninger. Etterhvert som klokken tikker med 30 minutter, så kommer Glassverket nærmere. Anna Mortvedt setter inn 34-32 med under 20 sekunder igjen på klokken, mens Sofia Shauri Dalsveen setter inn kampens siste mål. Det betyr at Fyllingen vinner 34-33 denne viktige hjemmekampen.

For hjemmelaget betyr dette at de har en fin luke til lagene under streken, mens Glassverket ligger trygt midt på tabellen sine 12 poeng. Anna Mortvedt  ble hjemmelagets toppscorer med ni scoringer, mens Hedda Skjelbreid Rønningen fulgte med sine åtte mål. For gjestene satte Sofia Shauri Dalsveen inn ti mål for bortelaget, mens Martine Skjærvik Håkonsen satte syv for bortelaget. Under finner dere litt bilder fra kampen.