Fyllingen sin kaptein Magne Rommetveit Fivelstad i duell med Ammerud kaptein Andreas Xepapadakis Isaksen Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet

Fyllingen med nye poeng

Det var duket for oppgjør mellom Fyllingen - Ammerud i Firi-ligaen. Det forrige oppgjøret i Bergen ble veldig jevnt.


Det var to klubber med en seier i baklommen fra lørdag som denne dagen møttes til duell. Hjemmelaget slo til med 79-59 hjemme mot Centrum Tigers i lørdagens oppgjør, mens Ammerud knuste Gimle på bortebane med imponerende 98-74. Dermed lå alt til rette for en jevn kamp. Det ble det ikke. 

Fyllingen tok kommandoen tidlig i den første perioden. Laget vinner ikke mindre enn 28-19 i den perioden. Den andre perioden ble vunnet 18-13. Dermed skaffet klubben seg en ledelse gjestene aldri var i nærheten av å ta igjen. Laget gikk til pause med 46-32. 
Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet
Kampen fortsetter i det samme sporet etter pausen. Hjemmelaget er bedre enn Ammerud i dag og vinner den perioden med 25-13. Dermed har laget med seg 71-45 og hele en 26 poengs ledelse inn til den siste perioden. Den perioden ender også med seier 26-20 til Fyllingen. Dermed vinner laget kampen med 97-65.

Hjemmelaget hadde med Atle Bouna Black Ndiaye som var tilbake denne uken fra spill på Island. Han var god lørdag og ble toppscorer denne søndagen med 22 poeng. Ljubomir Campara (19) og Maurice Jones (17) fulgte tett etter for Calix Black Ndiaye sitt mannskap. 
Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet

For gjestene satte Orji Nnamdi Okoroafor (15) og duoen Jordan Session og Amos Dwayne Harris 12 hver.

Under kan dere se et lite galleri fra kampen. Album kommer mandag. 


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.