Frøya tilbake på tabelltoppen etter seier hjemme mot Bærum Basket Foto: Brage Æsøy Titlestad

Full klaff for Frøya

Det ble en perfekt søndag for Frøya da klubben slo Bærum Basket med 87-75. Laget er tilbake på tabelltoppen og fikk den hjelpen de drømte om.


Frøya er tilbake på tabelltoppen etter at laget i dag slo til med 87-75 mot Bærum Basket. Laget fikk i tillegg hjelp fra Kongsberg Miners i deres duell mot Gimle. Den kampen vant Kongsberg, slik at Frøya igjen er øverst. Laget leder tabellen nå med to poeng, men Gimle har fortsatt en kamp til gode. Frøya skal opp mot Gimle i Gimlehallen i slutten av måneden.  
Foto: Brage Æsøy Titlestad

Dagens kamp
Kampen startet jevnt og det stod 18-16 til hjemmelaget etter den første perioden. I den andre perioden var gjestene fra Oslo gode og vant den med 23-18. Dermed ledet Bærum Basket med 39-36 halvveis 

I den tredje perioden var derimot Frøya best. Klubben snudde og vant den perioden 25-20. Dermed stod det 61-59 til Frøya før den siste omgangen. Der var vertene klart best. Laget vant ganske klart 26-16 i den perioden. Dermed to nye poeng til laget fra Melkeplassen. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad

Kampfakta:
Frøya - Bærum Basket 87-75 (18-16, 18-23, 25-20, 26-16)

For vertene scoret Wayne Allen Stewart Jr (27), Cameron James Gregory (21) og kapteinen Juan Jose Ferrales (12) flest poeng, mens Stian Mjøs ble kampens toppscorer med sine 32 poeng. Shane Michael Jack Temara (18) og Sjur Dyb Berg (11) fulgte deretter. 

Andre resultater:
Tromsø Storms - Fyllingen 74-73
Kongsberg Miners - Gimle 86-77

Foto: Brage Æsøy TitlestadDebatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.