Full fest i Bergen

Det var full kok i Bergen på Brann Stadion denne lørdagen da Vålerenga kom på besøk. Hjemmelage vant tislutt 3-1 foran et fullsatt Stadion.

Det var klart for folkefest i Bergen. Allerede tre timer før kamp var folk på vei til Stadion denne soldagen i Bergen. Da kampen startet var det et fullsatt Stadion som møtte lagene. Over 16.800 hadde funnet veien til kampen.

Kampen
Brann startet i hundre og kun fem minutter var spilt da laget tok ledelsen. Frederik Børsting satte inn 1-0 til øredøvende jubel. Vålerenga var ajour etter 15 minutter. Da satte Sery Larsen ballen i eget nett. 1-1 ble også stillingen til pause.

Etter hvilen hadde Vålerenga en ball i nettet, men en hårfin offside gjorde at den ble annulert av VAR. Bård Finne skaffer Brann straffe med litt under 20 minutter igjen. Det straffesparket setter Sivert Heltene Nilsen sikkert i mål. Med 10 minutter igjen på klokken setter Aune Heggebø inn 3-1. Da hadde han kun vært på banen i noen få minutter.

Det hele ender med 3-1 til hjemmelaget. Dermed klatrer Brann til andreplass på tabellen, mens Vålerenga er nummer 12 etter dette oppgjøret. Under kan dere se litt jubelbilder fra Brann leieren.

Vi kommer med et utvidet album fra kampen.