Stotrhamar foran kvartfinalen i NM 22/23 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Full dekning av Final8

Sportskollektivet og Kvinneidrett.no er på plass med flere fotografer og journalister i Arendal for å dekke cupfinalehelgen i håndball.


– Final8 er Norges nye håndball- og publikumsfest, skriver håndballforbundet på deres sider.

Final8 er finalespillet i Norgesmesterskapet (NM) i håndball og 8-tallet viser til at det er fire kvinne- og fire herrelag som skal gjøre opp om NM-gullet.

I tillegg vil juniorfinalene for både jenter og gutter spilles under finalehelgen.

Sportskollektivet og Kvinneidrett.no sender to fotografer og skribenter til arrangementet i Arendal. Der vil vi dekke alle kampene med både tekst, bilde og video.

– Klubbene i REMA 1000-ligaen for menn og kvinner ønsket å videreutvikle NM-konseptet etter inspirasjon fra Final4 i Champions League. Målet er å skape et arrangement der folk samles til en uforglemmelig helg.  Toppklubbene har derfor, i samarbeid med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball, jobbet frem konsepter som skal bidra til å løfte håndballen videre, sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold til hjemmesidene til arrangementet.

– Jeg synes Final8 er en rasende god idé som inneholder veldig mange positive elementer for norsk håndball. Det er fint at seniorspillere og juniorspillere, jenter og gutter er samlet – det bør de være i veldig mange arrangementsformer i norsk håndball, særlig for ungdom, sier president i Norges Håndballforbund, Kåre Geir Lio.

Kampoppsett i Sør Amfi i Arendal:

Fredag 24. februar
Kl. 17.00: Semifinale 1, kvinner: Storhamar - Sola
Kl. 19.30: Semifinale 2, kvinner: Byåsen - Vipers

Lørdag 25. februar
Kl. 09.30: NM-finale, Junior G20: Charlottenlund - Nærbø
Kl. 11.30: NM-finale, Junior J20: Aker - Larvik
Kl. 14.15: Semifinale 1, menn: ØIF Arendal - Elverum
Kl. 16.45: Semifinale 2, menn: Kristiansand Topphåndball - Kolstad

Søndag 26. februar
Kl. 13.45: NM-finale, kvinner
Kl. 16.15: NM-finale, menn

PS! Alle artikler fra cupfinalehelgen vil komme som +saker. Bestill ditt abonnement via +tegnet øverst til høyre eller via lenken HER.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Håndball Final8