Fryktelig jevnt

Det skiller kun ett poeng mellom seks lag i 2.divisjon avdeling 3. Kun topp to skiller seg ut.

Mjølner - Tiller: 1-4 (1-1)

Tiller kom best igang da Marie Methi 35 minutter ut i kampen satt inn 0-1, men Mjølner utlignet til minuttet før pause da kapteinl Ida Marie Fikseth Fossem satt inn 1-1. Etter hvilen ble det dog større forskjell. Sandra Aardahl Gulstad satt inn 1-2, før Mari Kristine Vik økte til 1-3. Gulstad fastsatte sluttresultatet til 1-4 syv minutter før slutt og Tiller tok med seg tre poeng.

Steinkjer - Molde: 0-3 (0-1)

Ida Emilie Heggem Warvik scoret kampens første mål 36 minutter ut i oppgjøret. Derfra og ut handlet det meste om Molde. Sanna Andersen Mahle økte til 0-2 etter pause, før Sanna Andersen Mahle scoret kampens siste mål med sin 0-3-scoring. Dermed tar Molde sommerferie som serieleder.

Krokelvdalen - LSK Kvinner 2: 3-2 (2-2)

Det ble litt av et oppgjør i nord da nyopprykkede Krokelvdalen tok imot LSK Kvinner sine rekruttjenter. Nora Alise Nilsen brukte kun 15 minutter før hun sendte hjemmelaget i ledelsen med 1-0, før Trine Strønstad doblet ledelsen fem minutter senere. LSK Kvinner kom dog sterkt tilbake noen minutter senere. Nora Marie Stærk satt inn 2-1, før Kaia Bjelde Hjelmhaug utlinget til 2-2 etter 26 minutter. Det var og stillingen halvveis. Ti minutter etter hvilen scoret Krokelvdalen 3-2-scoringen ved Tale Berg-Johansen og det ble og omgangens eneste scoring. Dermed stakk laget fra nord av med alle tre poengene og tok sin andre seier for sesongen. De ligger allikevel sist etter halvspilt serie, men tok inn på lagene over og er kun tre poeng bak sikker plass.

Medkila - KFUM: 0-1 (0-0)

Det ble en målløs førsteomgang i Harstad, men etter hvilen sørget Emma Øvland Rygg for at KFUM kunne reise hjem til Oslo med alle tre poengene. Det ble kun det ene målet og KFUM jakter to poeng bak Molde i kampen om direkte opprykk. Dette var for øvrig siste kampen til sisteskanse og kaptein Martine Dokken. Hun reiser til Trondheim for å studere og skal allerede være klar for en ny klubb, uten at vi nevner hvor.

Lillestrøm - Rosenborg 2: 0-3 (0-3)

Rosenborgs rekrutter tok turen til LSK-hallen for å møte nyopprykkede Lillestrøm. Det ble en meget god førsteomgang der Thea Arnegård Kulvik, Tiril Aksethø Røkke og et selvmål sørget for 0-3 til pause. Det ble og sluttresultatet da det ikke kom flere mål etter hvilen. Dermed tok RBK-rekruttene en viktig trepoenger i kampen om å unngå nedrykk.

Toppscorer og råtass

Moldes Eivor Ulvund er avdelingens toppscorer med sine elleve mål på ni kamper, mens bak henne følger lagvenninne Sanna Andersen Mahle med syv mål. På tredjeplass på toppscorerlistene ligger Lillestrøms Emilie Sagen og Rosenborg 2s Thea Arnegård Kulvik med seks mål hver.

Lillestrøms Kaja Fredrikke Kelly er ligaens råtass med et rødt og et gult kort, mens også Tillers Emma Kalvøy Bye og KFUMs Nika Jakir har hvert sitt røde. Mjølners Kamilla Nilfjord Høgbakk har flest gule med tre gule kort og må stå over en kamp om hun får et gult til.