Måljubel for Kvalheim på Melkeplassen. Her fra kampen mot Bjarg tidligere i år. Foto: Odd Løvset

Frøya - Varegg, treningskamp

Det var duell på Melkeplassen denne onsdagen mellom Frøya - Varegg. Her kan du finne ut mer om kampen.

Det var treningskamp mellom Frøya-Varegg på Melkeplassen denne onsdagen. Hjemmelaget Frøya har tatt turen opp til 3.divisjon foran årets sesong, mens Varegg er  finne i 4.divisjon.

Den første omgangen uteblir målene, så lagene går til pause på stillingen 0-0. Etter hvilen kommer hjemmelaget nærmere og Johan Fredrik Kvalheim setter inn 1-0 da han styrer inn et innlegg fra kant. Ronny Rojas dobler noen minutter etter. Dermed vinner hjemmelaget 2-0.

Under kan dere se 1-0 målet: