Tore Ryland Nielsen og Steffen Landro i prat etter NM kampen i 2019. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Frøya treneren har gått bort

Frøya sin trener har gått bort. Dermed har fotballfamilien mistet en kjent og kjær person.


Tidlig denne uken fikk redaksjonen den triste beskjeden om at Frøya-trener Tore Rydland Nielsen hadde gått bort. Dermed har fotballfamilien i Hordaland mistet en flott personlighet. Nielsen ble bare 56 år. 

Tore Nielsen startet som hovedtrener for Frøya sitt A-lag herrer i 2019. I år kronet laget  sesongen med å rykke opp til den nasjonale 3.divisjon. I 2019 tok han også klubben til 1.runde i NM hvor laget hadde Nest-Sotra som motstander. Dermed har han tatt klubben fra Melkeplassen til nye nivåer. 

Frøya skriver følgende på egne sider:
"Tore var en mann med menneskelige verdier langt over gjennomsnittet, og ikke minst en fotballklok trener, som nå er gått bort, så altfor tidlig."

Nielsen er en kjent og kjær skikkelse i lokalfotballen i Hordaland og han har vært innom klubber som Varegg, Lysekloster, Gneist, Bergen Nord og Os for å nevne noen det siste tiåret. 

Svein Kollen, Lysekloster:
- Tore var en fantastisk mann og vi er veldig glad for å bli kjent med han og ha han her i klubben.  
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Frank Hellevik, Varegg
- Det er med dyp sorg vi i Varegg Fotball har mottatt budskapet om Tores tragiske og altfor tidlige bortgang. Tore gjorde en formidabel og lojal jobb både i vår klubb og i en rekke andre klubber i kretsen vår. Han var en faglig dyktig og en veldig sosial og inspirerende trener og en god kollega. Tankene mine går tilbake til et fantastisk samarbeid i to år på Os og mine varmeste tanker går til Gitte, Mia og Mats. 

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball
Tore Ryland Nielsen som en del av Varegg sitt trenerteam.

Gjennom årene har redaksjonen lært Tore Ryland Nielsen å kjenne som en flott og varm person som alltid stilte opp. Våre tanker går til familien og de nærmeste. 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball