Frøya slo Tromsø Storm

Det var duket for en toppkamp i Frøya Arena denne søndagen da vertene hadde Tromsø Storm på besøk. Lagene lå som som tre og fem før denne duellen på Melkeplassen.

Gjestene best fra start
De hvitkledde fra nord kom best i gang denne søndagen. Laget ledet 17-12 til pause etter den første litt poengfattige perioden. På de knappe første syv minuttene hadde hjemmelaget kun klart å score fire poeng.

I den andre perioden kom derimot vertene for fullt. Kun tre minutter ut i perioden står det 19-19 da DeAngelo William Stewart setter to poeng. Vertene fortsetter å score og Frøya kan gå til pause med en 38-31 ledelse.

Hjemmelaget fortsetter å dominere
Etter hvilen fortsetter kampen i samme spor som andreperiode. Hjemmelaget vinner perioden 34-24. En skikkelig kontrast for publikum fra den første perioden. Dermed leder Frøya 72-55 foran den siste perioden.

Den siste perioden blir jevnere og lagene følge hverandre gjennom de ti minuttene. Da kampen er over står det 100-80 til hjemmelaget. Dermed klatrer Frøya enda nærmere Tromsø på tabellen. For hjemmelaget satte John Knight III inn 28 poeng, mens William Shane McDonald scoret 30 poeng for gjestene.