Ronny Rojas i aksjon for Frøya i treningskamp januar 2022 Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Frøya slo Bjarg

Årets første treningskamp ble spilt mellom Frøya - Bjarg på Melkeplassen. Vertene Frøya vant kampen med 2-0.

Vi skriver 17.januar og årets første treningskamp er allerede unnagjort. Frøya som rykket opp til 3.divisjon foran denne sesongen var verter for kampen hjemme mot Bjarg. Kampen ble spilt over 2 x 35 minutter.

Hjemmelaget fikk en perfekt start da nysigneringen Ronny Rojas satte inn 1-0 målet etter bare to minutter spill. Bjarg hadde de fleste og største sjansene i omgangen etter det, men klarte ikke å overliste vertenes sisteskanse.

Guds hånd
Et skikkelig Maradonna øyeblikk fikk vi etter pause. For de av oss som er gammel nok til å huske tilbake til VM i 1986 og kvartfinalen mellom England - Argentina, så ble Guds hånd et begrep. Denne gangen kom det på corner og Johan Fredrik Kvalheim i rollen som Maradonna ordnet 2-0 etter corner.  Etter dette styrer vertene kampen greit.

Her kan dere høre hvordan debutanten Ronny Rojas oppsummerer den første kampen for sesongen.