Frøya vinner stort mot Asker Aliens i BLNO for herrer Foto: Brage Titlestad

Frøya slo Asker Aliens

Det ble en kontrollert seier til Frøya Basket i dagens hjemmekamp mot Asker Aliens. Hjemmelaget vant tilslutt med 104-72.


Det var litt topp mot bunn i denne kampen. Hjemmelaget lå på tredjeplass før denne kampen, mens Asker Aliens ligger nest sist på tabellen denne sesongen. Frøya har kommet gradvis utover i sesongen og importene har vist seg som gode forsterkninger for laget.

Gjestene friskest fra start
Det var derimot bortelaget som var friskest fra start. Laget ledet med 24-19 etter den første perioden. Frøya ordnet opp i det til hvilen da klubben vant den andre perioden med 28-21. Dermed leder Frøya 47-45 til pause.

Etter hvilen var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende. Hjemmelaget var totalt overlegen og klubben slo til med 31-16 i den tredje perioden, før klubben vant den siste perioden med klare 26-11. Dermed vant hjemmelaget kampen med 104-72.

Foto: Brage Titlestad
For hjemmelaget scoret John Knight III hele 30 poeng, mens Tom Dumont ble mestscorende for bortelaget med sine 19 poeng. På vår Facebookside HER kan dere se albumet fra kampen

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.