Frøya vinner på Stemmemyren og sikrer ny kontrakt i 3.divisjon Foto: Eirik Gudmundsen

Frøya sikret ny kontrakt

Laget fra Melkeplassen sikret ny kontrakt i 3.divisjon da klubben slo til med 3-1 på Stemmemyren mot Sandviken.

Gjestene kom til denne kampen med muligheten til å sikre seg fornyet kontrakt i 3.divisjon kommende sesong. Sandviken hadde allerede sikret seg ny kontrakt før dagens kamp.

Hjemmelaget hadde en stor mulighet i åpningsminuttene, men det var Frøya som satte den første scoringen. Et flott angrep ender med straffe. Simen Næss var tilbake for gjestene og han scoret sikkert fra straffemerket. Etter et godt kvarter er Leander Rebnord på rett sted i feltet. Han vinner luftkrigen og dermed 2-0 til gjestene. På overtid koker det litt da Halldor Broddi Thorsteinsson får gult for en stygg takling. Stillingen 2-0 står seg til pause.

Etter hvilen har vertene en rekke sjanser og  gjestene lå kompakt og godt og frustrerte hjemmelaget. Vertene presset på de siste minuttene av kampen og da kom rommet for gjestene. Den raske spissen Dennis Pettersen fikk muligheten med få minutter igjen på klokken. Han satte inn 3-0. Kun minuttet etter reduserer  Kim Arne Brakstad for hjemmelaget. På overtid treffer hjemmelaget stolpen. Det blir ikke flere mål og gjestene kunne slippe feiringen løs.