Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Frøya økte forspranget

Frøya økte ledelsen i toppen av serien da klubben slo til med 91-71 mot Gimle i dagens hengekamp.


Gimle kom inn til denne kampen med tap borte mot Nidaros i Trondheim. Laget har slitt med smitte i troppen, så klubben hadde ikke den perfekte oppladning inn mot duellen mot serielederen Frøya. 

Gjestene tok føringen i den første perioden og ledet 23-17, men hjemmelaget snudde kampen i den andre perioden og vant den 24-17. Dermed gikk hjemmelaget til pause med 41-40. 

Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Etter hvilen var det gjestene som var best. Laget vinner den tredje perioden med 26-16 og den siste perioden med 25-14. Dermed vinner Frøya kampen med 91-71. Seieren betyr at laget har en seks poengs ledelse på Kongsberg Miners og Gimle, men laget fra Melkeplassen har spilt to kamper mer enn de andre to. 

For hjemmelaget ble Bryan Matthew Coleman (14), Milovan Savic (13) og Lars Espe (12) mestscorende, mens Wayne Allen Stewart Jr (28), Cameron James Gregory (21) og Juan Jose Ferrales  (14) scoret mest for serielederen. 

Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet
Se et mindre album under. 


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.