Simen Næss kom igjen på scoringslisten for Frøya i bortekampen mot Ready. Her fra NM-kvalifiseringen mot Arna-Bjørnar tidligere i vår. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Frøya med ny trepoenger

Mange hadde spådd en vanskelig sesong for Frøya i 3.divisjon avdeling 1. Klubben tok lørdag sin andre strake seier da laget beseiret Ready 3-2 borte.

Gjestene fra Melkeplassen fikk en drømmestart banen med det herlige navnet Gressbanen kunstgressbane lørdag. Didrik Didriksen satte inn 1-0 etter kun to minutter. Etter 19 minutter var vertene à jour etter at Bleart Shishani utliknet. Det var også stillingen til pause.

Etter hvilen kom Simen Næss i målprotokollen også i denne kampen og han scorer dermed i sin tredje strake seriekamp for laget. Da var kampen 64 minutter gammel. Unge lovende Leander Rebnord økte til 3-1 etter 79 minutter. Like før slutt reduserer Sergio Estevez Garcia for vertene.

Det ender likevel med 3-2 til Frøya i sin første av mange bortekamper i Oslo denne sesongen. Med 6 poeng på tre kamper innehar tredjeplassen i avdelingen før de siste kampene er spilt denne runden.