Medaljeutdeling under håndball-VM 2023 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Frankrike er Verdensmestere

Det ble fransk jubel i VM-finalen i håndball søndag kveld.

Norge startet kampen bra og ledet lenge med både ett og to mål, men Frankrike kom voldsomt utover den første omgangen og til tider spilte de Norge ut av hallen.

Til pause sto det hele 20-17 til Frankrike i en førsteomgang med noe av det svakeste forsvarsspillet som har blitt levert i årets mesterskap.

Etter hvilen kom Norge seg nærmere et par ganger, men hver gang klarte Frankrike å stikke av igjen. De franske jentene virket å ha grei kontroll på kampen og til slutt kunne de juble for sitt tredje VM-gull.

Vi kommer med flere bilder fra finaledagen senere!