Madelen Koldal Holme melder overgang fra Arna-Bjørnar til spansk toppklubb. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Fra Arna-Bjørnar til spansk toppfotball

Unge talentfulle Madelen Koldal Holme har meldt overgang fra Arna-Bjørnar til spansk toppklubb.


Den unge angriperen ble i dag klar for den spanske toppklubben Levante UD Femenino. Det melder klubben på sine egne sider. Holme har spilt de siste sesongen vært en del av Arna-Bjørnar sitt A-lag, men skader har holdt igjen på antall kamper. Hun står med 20 kamper for Arna-Bjørnar.

Levante UD Femenino har lenge vært en av de beste klubbene i Spania. Etter tre sesonger på rad med 3.plass i serien, så havnet laget på en litt skuffende sjetteplass for de å være denne sesongen.

Klubben er den tredje mestvinnende i den spanske serien og det er kun Barcelona og Athletic Club som har vunnet flere seriemesterskap. I tillegg er Levante nummer to på adelskalenderen siden serieendringen som skjedde i 2001/02-sesongen (kun Athletic Club med fire poeng mer har tatt flere poeng gjennom historien). Det er også den eneste klubben som har spilt i den øverste divisjonen i alle år siden starten.

Holme har dermed meldt overgang til en av toppklubbene i landet og har signert en toårskontrakt med klubben som holder til rett i utkanten av Valencia.

I fjor slo laget for øvrig Rosenborg BK Kvinner ut av Mesterligaen.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Levante UD Femenino (@levanteudfemenino)

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.