Madelen Koldal Holme melder overgang fra Arna-Bjørnar til spansk toppklubb. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Fra Arna-Bjørnar til spansk toppfotball

Unge talentfulle Madelen Koldal Holme har meldt overgang fra Arna-Bjørnar til spansk toppklubb.

Den unge angriperen ble i dag klar for den spanske toppklubben Levante UD Femenino. Det melder klubben på sine egne sider. Holme har spilt de siste sesongen vært en del av Arna-Bjørnar sitt A-lag, men skader har holdt igjen på antall kamper. Hun står med 20 kamper for Arna-Bjørnar.

Levante UD Femenino har lenge vært en av de beste klubbene i Spania. Etter tre sesonger på rad med 3.plass i serien, så havnet laget på en litt skuffende sjetteplass for de å være denne sesongen.

Klubben er den tredje mestvinnende i den spanske serien og det er kun Barcelona og Athletic Club som har vunnet flere seriemesterskap. I tillegg er Levante nummer to på adelskalenderen siden serieendringen som skjedde i 2001/02-sesongen (kun Athletic Club med fire poeng mer har tatt flere poeng gjennom historien). Det er også den eneste klubben som har spilt i den øverste divisjonen i alle år siden starten.

Holme har dermed meldt overgang til en av toppklubbene i landet og har signert en toårskontrakt med klubben som holder til rett i utkanten av Valencia.

I fjor slo laget for øvrig Rosenborg BK Kvinner ut av Mesterligaen.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Levante UD Femenino (@levanteudfemenino)

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.