Fotlandsvåg vant lokalderbyet

Det ble 2-1 til Fotlandsvåg i lokaloppgjøret på Osterøy mot Hausvik. Les kort om kampen her og se bilder fra oppgjøret.

Det ble en tett kamp mellom lagene på Osterøy denne lørdagen. Vertene Hausik hadde Fotlandsvåg på besøk til duell i 6.divisjon avdeling 4 foran et godt oppmøte.

Gjestene tok ledelsen etter 10 minutter da Øyvind Tysse satte inn 1-0 for de blå og hvite. Etter 20 minutter ordnet Andreas Stokke balanse i regnskapet. Dermed 1-1. På tampen av omgangen setter Emil Ahmer Solberg inn 2-1 til Fotlandsvåg. Det blir også stillingen til pause.

I den andre omgangen sliter lagene med å spille da det er mye vann på banen etter noen solide byger tidlig på dagen i dag. Selv om Mons Ivar Mjelde jager og maner på vertene, så er det Fotlandsvåg som stikker av med seieren 2-1.