Øyvind Tysse scoret tre for Fotlandsvåg mot Vaksdal. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Fotlandsvåg best i toppkampen

Vaksdal tok denne fredagen i mot Fotlandsvåg til duell i 6.divisjon avdeling 4.


Hjemmelaget Vaksdal lå på en tredjeplass før denne kampen. Klubben som spiller på lånt bane i Samnanger tok denne fredagen i mot Fotlandsvåg som ledet avdelingen før helgens kamper. Dermed var det på papiret en tett toppkamp vi hadde i vente. 

Det ble det aldri, da gjestene Fotlandsvåg var for gode for de røde og hvite i denne kampen. Den første halvtimen av kampen var det riktignok ikke allverdens til sjanser i. Etter 35 minutter får de helblå en corner og Ruben Bjørkheim Kleppe header inn ledermålet til gjestene. Like før pause finner Øyvind Tysse frem fintefoten og lurer av sine folk og setter inn 2-0. Det er også stillingen til pause. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter hvilen går gjestene rett i angrep. Laget får en corner og i forlengelsen av den kommer 3-0 ved Emil Ahmer Solberg. Dermed får Fotlandsvåg fornyet energi og styrer resten av kampen. Daniel Hanstveit setter inn 4-0 for gjestene, før Øyvind Tysse setter kampens to siste. Dermed vinner gjestene klart med 6-0.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Laget fra Osterøy topper tabellen med sine 22 poeng, mens Vaksdal er nummer fire med sine 17 poeng. Vaksdal er poenget bak Fri som ligger på andreplass, men har en kamp tilgode på klubben fra Espeland. Under noen bilder. Album kommer. 


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.