Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Fotballseminaret 2022

Søndag 27.november gjennomførte NFF Hordaland det årlige trenerseminaret i kretsen. Det ble en dag full av faglig påfyll for de mange fremmøtte.


Det var fullsatt i salen da fotballseminaret 2022 gikk av stabelen på Scandic Flesland 2022. Det var en søndag med spennende og lærerikt innhold for de fremmøtte fra klubbene rundt om i Hordaland.

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball
Foredragrunde
Christian Kalvenes (daglig leder Brann) og Brede Hangeland (spilleransvarlig A-landslaget herrer) hadde sine innlegg til trenere og ledere som hadde møtt frem. Hangeland hadde fokuset på hvordan topp- og bredde var viktige sammen for å løfte norsk fotball.

Sportsplanen som et viktig styringsverktøy var et av hovedpunktene i denne delen. I tillegg kom en inn på hvordan det er å lede en klubb og hvordan håndtere konflikter i en klubb internt. I tillegg snakket duoen dommerutvikler Ruben Haugland og klubbutvikler Helge Bjørke snakket om Fair play og respekt.

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball
Sportsdelen
I sportsdelen av programmet var Renate Blindheim fra Sotra SK og velkjente Tony Ordinas fra LSK Fotball som hadde hovedrollene. 

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball
Tilbakemeldingene redaksjonen har fått med seg er at dette var et vellykket arrangement som ga klubbene faglig påfyll inn mot sesongen 2023. Trio IL skriver bl.a på sin Facebookside "Faglig påfyll gir oss god inspirasjon til å ta fatt på alle oppgavene hjemme."

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

NFF Hordaland