Den årlige fotballfesten er tilbake i slutten av oktober Foto: Odd Løvset

Fotballfest 29.oktober! - avlyst

Vi blir dessverre nødt til å avlyse fotballfesten den 29.oktober i formatet slik vi hadde planlagt det. Prisene i de ulike klassene vil derimot bli delt ut i løpet av høsten.


Grunnet sviktende påmelding og andre uforutsette ting, så ble det i dag klart av fotballfesten denne høsten må avlyses. Vi hadde sett frem til arrangementet, men kan melde om at prisene som nevnt under vil bli delt ut som planlagt gjennom høsten, da i regi av BA.Den årlige fotballfesten er endelig tilbake! Etter to år med pandemi har BA og Hordalandsfotball gleden av å invitere alle spillerne i lokalfotballen på en skikkelig fotballfest lørdag 29.oktober på Bryggen Nightclub klokken 1900. Rammene rundt årets arrangement blir litt annerledes enn tidligere hvor alt skjer på Bryggen Nightclub og det blir free-seating og ikke bord med hvite duker. Dette er valgt for å holde prisen på arrangementet så lav som mulig.

Lørdag 29.oktober var den datoen som passet og mange av seriene avslutter helgen før eller samme dag. Det blir en rekke priser som deles ut. Ta derfor med deg laget og gjør dette til en festkveld for lokalfotballen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø

Følgende priser skal deles ut:
# Årets trener 2. divisjon damer
# Årets spiller 2. divisjon damer
# Årets trener 3. divisjon herrer
# Årets spiller 3. divisjon herrer
# Årets trener 4. divisjon herrer
# Årets spiller 4. divisjon herrer
# Årets trener 3. divisjon damer
# Årets spiller 3. divisjon damer
# Årets trener 5. divisjon menn
# Årets spiller 5. divisjon menn
# Årets dommer
# Årets hederspris

Alle disse deles ut i livesendingen til BA fra arrangementet. Den sendingen går fra  19-21 denne lørdagen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø
Ta med laget på fotballfest
Ta med deg laget på fotballfest den 29.oktober du også. Billettene koster kun 290,- kroner frem til og med den 9.oktober. På billetten inkluderes det også en Angus burger med pommes frites.

Kjøper dere billetten senere vil prisen bli høyere. Vi håper så mange av dere ønsker å bli med oss i feiringen av nok en flott fotballsesong.

Les mer om fotballfesten og kjøp din billett HER

Foto: Ann-Kristin Røsbø

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball