Det ble en dramatisk VM-semifinale i Jyske Bank Boxen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Fortsatt ledige billetter til VM-finalen søndag

Søndag la de ut nye billetter til VM-finalen i Herning. I skrivende stund er det 115 billetter igjen for salg.


VM-finalen har lenge vært nærmest utsolgt og tidligere denne uken var det ikke mulig å oppdrive en ledig plass i Jyske Bank Boxen, men lørdag har arrangøren innhentet all informasjon og lagt ut de siste bilettene for salg.

Av de 12.500 tilskuerne hallen i Herning tar, så er det i skrivende stund 115 ledige billetter for salg. Noen av disse er resale, mens resten er vanlige biletter. Resale er for de som har kjøpt bilett,  men samtidig stiller disse til dispansasjon.

VM-finalen mellom Norge og Frankrike spilles klokken 19:00, mens bronsefinalen mellom Danmark og Sverige spillet klokken 16:00. Tidligere på dagen går det også plasseringskamper.

Se ledige biletter og kjøp via lenken HER.

OBS! Denne artikkelen er ikke sponset på noen som helst måte, men er ment som informasjon om det er norske som er i Danmark og ikke har billett, og som ønsker å se finalen live.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.