Sara Kanutte Fornes i aksjon for Norrköping i helgen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Fornes matchvinner i Stockholm

Sara Kanutte Fornes scoret to av målene da Norrköping vant 3-2 borte mot AIK i helgen.

Norrköping brukte få sekunder av kampen på å ta ledelsen da en AIK-spiller headet ballen i eget mål. AIK dominerte banespillet etter scoringen og skapte flere gode muligheter, og etter 23 minutter sørget Ella Reidy for 1-1 på Skytteholms IP.

Norrköping løftet spillet sitt etter utligningen og Fornes våket virkelig til i boksen. Først headet hun inn 1-2, før hun minuttet før pause også satt inn 1-3-scoringen.

AIK tok igjen over kampen i andreomgang og det tok ikke lang tid før Patricia Ficherova headet inn 2-3,. Norrköping holdt dog unna utover kampen og kunne til slutt juble for en 3-2-seier.