Geirmund Brendesæter før Frøya - Brann i NM kvalifisering 2023 Foto: Brage Titlestad

Forlenger kontrakten

I dag ble det klart at Frøya sin trener Geirmund Brendesæter forlenger kontrakten med klubben fra Melkeplassen.


I dag ble det klart at Geirmund Brendesæter forlenger med Frøya for 2024. I årets sesong endte klubben på en sterk 7.plass i 3.divisjon avdeling 3. Klubben kom seg også til de ordinære NM rundene, men Brann ble for sterke da klubbene møtte hverandre denne våren.

Geirmund Brendesæter sier følgende til oss da vi spør han om kontraktforlengelsen:
- Trives veldig godt i klubben. En fin gjeng å jobbe med. Positive mennesker i spillertroppen og støtteapparat, det gjør at jeg har lyst til å fortsette. Vi har også begynt på noe her og det ønsker jeg å fortsette med.

Hva tenker du om årets sesong?
- Synes det har vært en veldig jevn serie. Vi har spilt om alle tre poengene i 24 av 26 kamper i samtlige 90 minutter. Kun borte mot Vidar og Viking 2 vi ikke var med. Det gjenspeiles i de ti uavgjorte kampene våre. Potensialet er stort der oppe (les Melkeplassen, red). Vi har vært igjennom det vanskelige andreåret, så det er skiftet litt spillere, men vi har fått til det og det er mange spennende spillere på vei opp og frem. 

Hva tenker du at den nye innendørshallen kan gjøre for klubben?
- Vi får en helt unik situasjon til å holde oppe fotballferdighetene gjennom vinteren. Et kjempepluss til klubben. I tillegg vil hallen gi klubben muligheter til å generere inntekter som ikke har vært der tidligere. Denne hallen kommer til å bety mye for laget fremover, avslutter Brendesæter. 

 Montasje: Ole A. Berg

 

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Frøya