Det var en skikkelig folkefest på Ågotnes da Øygarden IL tok i mot Nest-Sotra til kamp denne søndagen. Foto:

Folkefest på Ågotnes

Det var folkefest på Ågotnes denne søndagen da Øygarden IL tok i mot Nest-Sotra til duell i 5.divisjon avdeling 1. Det var moteshow i hallen med draktfremvisning og det ble anslått til rundt 1500 på tribunen da klubbene spilte.


Øygarden IL hadde invitert til fest da klubben serieåpnet hjemme mot Nes-Sotra på gresset på Ågotnes. Folk hadde takket ja og strømmet til arenaen. Får kampen var det lagt opp til et aldri så lite moteshow med presentasjon av klubbens nye drakter.

Foto: JANNE MONSEN
På banen var det dueller og på tribunen var det kok og heierop i begge leire hele kampen. De måtte derimot vente til den andre omgangen for å få scoringer. Kun fire minutter ut i omgangen setter Sindre Handeland inn 1-0 til hjemmelaget.

Foto: JANNE MONSEN
Velkjente Martin Cindahl vil være med på festen han også. Med knappe ti minutter igjen på klokken avgjør den raske spissen kampen med sin 2-0 scoring. Dermed vinner Øygarden IL sin førte kamp.

Foto: JANNE MONSEN
Under kan dere se litt bilder fra oppgjøret.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Nest-Sotra Øygarden IL