Foldnes: - Fin gjennomkjøring

Det sier Sotra spilleren Håvard Foldnes etter at laget hans vant 3-2 hjemme mot Lysekloster.

To av våre lokale lag i 2.divisjon møttes fredag kveld i regnværet på Sotra Arena. Sotra imponerte alle med en flott tredjeplass i serien i fjor, mens Lysekloster rykket opp til divisjonen foran denne sesongen.

Kampreferat:
Lysekloster fikk en pangstart på denne kampen da Alexander Dang scoret etter kun tre minutter. Dermed fulgte munkene opp starten fra den forrige treningskampen sin mot Gneist. Sotra kom etterhvert inn i kampen og Kristoffer Røttingen utlikner for vertene. Vertene tar over føringen og Frederic Falck ordner 2-1 til hjemmelaget like før pause.
Etter pausen scorer hjemmelaget tidlig i 2.omgang ved den tidligere Lyseklosterspilleren Tobias Heltne Alme. Lysekloster redusere ved Jakob Bolsø. Sotra har likevel kontroll kampen ut og vinner 3-2. Begge lag hadde med seg litt prøvespillere til denne kampen.
Endel tilskuere hadde også funnet veien til Sotra Arena for å få med seg treningskampen. Under kan dere se litt bilder og intervjuer fra kampen.