Flaktveit og Smørås til finalen i Vinterserien

Lagene Flaktveit og Smørås har tatt seg til finalen i Vinterserien 2023 etter mandagens semifinaler.

Det skjedde på bekostning av klubbene NHHI og Austevoll. Semifinalene ble noen skikkelig målrike kamper med hele 15 scoringer på de to kampene.

Flaktveit - NHH 4-2
Selv om hjemmelaget trakk det lengste strået, så var det studentene på NHH som ledet til pause. Det med 2-1. For hjemmelaget satte målgarantisten Marius Nybakken hele tre mål, mens Eskild Fjeldstad kampens siste mål.

Adrian Hausberg og Axel Vikne Wannerstedt scoret for NHHI. Under kan dere se noen bilder fra oppgjøret.

Smørås - Austevoll 6-3
Espen Birkelands mannskap er klare for finalen denne våren etter målfest mot Austevoll. Lagets kaptein Ludvik Hope Skjeseth satte hele tre mål for hjemmelaget, mens Gard Karstad Bjerck, Even Tillung Vik og  Isak Kjerland Kristoffersen scoret de siste.

For bortelaget kom målene ved to mål av Joachim Veivåg og ett av William Veivåg. Stillingen var 1-1 til pause.