FK Fyllingsdalen var verter for Os Fotball

Onsdag kveld spilte FK Fyllingsdalen mot Os Fotball i 3.divisjon avdeling 1. Her kan dere se bilder, høre intervjuer og lese dere opp på kampen.

Vertene FK Fyllingsdalen kom til denne kampen med et surt tap i serieåpningen borte mot Grorud 2. Personlige feil ga Oslo-klubben seieren i den kampen. Gjestene Os slo Frøya med 2-1 i sin serieåpning.

De mange tilskuerne denne dagen på Varden Amfi hadde knapt satt seg ned før gjestene hadde ledelsen. Roger Ekeland satte inn målet for 25 sekunder. Etter det var 1.omgang en omgang gjestene fort vil glemme. Laget fikk ikke spillet sitt til å stemme og FK Fyllingsdalen var klart best fra fem minutter og ut. Etter 10 minutter scoret David Tufta for vertene, dermed var det balanse i regnskapet.

Vertene fortsatte å styre og laget spilte seg gang på gang igjennom på sin høyreside. 2-1 kom med Jørgen Eide etter kun 20 minutter. Like før pause satte Jonas Toftesund inn 3-1 for vertene. Det var også stillingen til pause.

I den andre omgangen kom Os på banen med en fornyet tro på kampen. Laget tok over kampen og like før timen var spilt fikk Os straffe. Roger Ekeland satte den sikker i mål bak Mossestad i FK Fyllingsdalen målet. Os fikk et frispark like utenfor 16-meteren . Niklas Fosen fyrer av, men Petter Mossestad er oppe med en sterk venstrearm og slår den utenfor.  Os presser vertene bakover i denne omgangen, men det er FK Fyllingsdalen som scorer kampens siste mål. David Tufta avslutter et vakkert FK Fyllingsdalen angrep. Dermed 4-2 til laget fra Varden Amfi. Det blir også sluttresultatet. Dermed står begge lagene med tre poeng etter to spilte serierunder.

For FK Fyllingsdalen er neste kamp borte mot Nordstrand den 23.april, mens Os har Kjelsås 2 hjemme søndag 24.april.  Under finner dere intervjuer og litt bilder fra kampen. Hele albumet kan dere se HER