Her jubler FK Fyllingsdalen for scoring i bortekampen mot Loddefjord. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

FK Fyllingsdalen til topps

Damene i FK Fyllingsdalen inntok tabelltoppen i 2.divisjon avdeling 4 etter seier i Haugesund.

Lørdag var FK Fyllingsdalen på tur til Haugesund for å spille mot nystartede FK Haugesund. Laget fra Varden Amfi kom til oppgjøret med fire poeng på de første to kampene, mens Haugesund hadde seks poeng på sine to kamper.

Gjestene hadde sine sjanser, men det skulle gå en halvtime før Ine Wedaa satte inn 1-0 for bortelaget. Det var også stililngen til pause. Etter hvilen dobler Julie Belden Rasmussen til 2-0 etter 80 minutter. Det blir også sluttresultatet.

Dermed vinner laget fortjent etter rapportene borte i Haugesund.