FK Fyllingsdalen slo dansk motstand

FK Fyllingsdalen finpusser serieformen på treningsleir i Spania. Mandag spilte laget kamp mot danske Randers Q.

FK Fyllingsdalen fikk testet serieformen mot danske Randers Q. Det endte med en klar 4-1 seier.

I den første omgangen klabbet det litt for de lille fra Varden Amfi. Danskene tok en tidlig ledelse ved etter kun ni minutter. FK Fyllingsdalen hadde spillet, men slet med å omsette sjansene sine i scoring. Dermed gikk danskene til pause med en 1-0 ledelse.
I den andre omgangen kom scoringene for hjemmelaget. Duoen Olevine Eriksen Clausen (2) og Hanna Mehammer (2) scoret for FKF (Duoen avbildet over). Dermed vant laget fra Dalen kampen med 4-1. Under noen bilder fra oppgjøret tatt av klubben.