Det var duell mellom FK Fyllingsdalen - Sandviken denne onsdagen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

FK Fyllingsdalen - Sandviken

Denne onsdagen spilte 3.divisjonsklubbene FK Fyllingsdalen mot Sandviken på Varden Amfi. Les hvordan det gikk og se bilder fra kampen.

Det ble en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. I den første omgangen styrte gjestene fra Stemmemyren kampen. Thomas Fahy Instanes sender gjestene i føringen etter et flott angrep. Dermed 1-0 til gjestene. Ikke så veldig lenge etter får vertene ballen i mål, men det blir blåst for offside. Dermed står det 1-0 til gjestene til pause i en omgang bortelaget har kontrollert.

Etter hvilen er det mye det samme det første kvarteret. Gjestene bytter litt og dermed kommer FK Fyllingsdalen mer inn i kampen. 1-1 scoringen kommer ved David Tufta etter en times spill. Han setter inn en retur etter August Selnes sitt flott forarbeid. Etter 70 minutter er Ivar Mykkeltvedt frempå og ordner 2-1, mens minuttet etterpå er Mads Christophersen med et skudd i korthjørnet. Dermed 3-1.

På slutten av kampen kommer Sandviken inn i oppgjøret igjen med 3-2 scoringen i det 88 minutt. Halldór Broddi Þorsteinsson med målet. Etter dette har Sandviken flere muligheter til å ordne balanse i målprotokollen, men det ender med 3-2 til vertene.