FK Fyllingsdalen mot Løv Ham

Det begynner å bli noen år siden disse to klubbene møttes til duell på fotballbanen. Denne lørdagen var derimot dagen da de skulle møtes.

Slaget om Dalen var endelig en virkelighet igjen. Den første kampen mellom lagene på 11 år. Denne lørdagen var det et FK Fyllingsdalen 2 som skulle opp mot Løv Ham. Hjemmelagets beste menn var i duell mot Bjarg fredag kveld, mens løvene kom med sine beste menn til denne kampen på Varden Amfi.

Vertene kommer best i gang og Thomas Rønning setter inn 1-0 etter 10 minutter. Etter knappe halvtimen er lagene likt igjen. Det blir ikke flere mål i omgangen og lagene går til pause på stillingen 1-1.

Ti minutter ut i den andre omgangen går gjestene opp til 2-1, før løvene øker til 3-1 etter 71 minutter. Dermed er gjestene i godt slag. Klubben øker til 4-1 i det 90 minutt, før hjemmelaget reduserer til 2-4 på overtid. Det blir også sluttresultatet. Dermed går Christian Heimarks menn seirende ut av lokaloppgjøret etter en pause på 11 år mellom sist lagene spilte mot hverandre.