Søstrene Kjølholdt ordnet 1-0 til FK Fyllingsdalen på en flott kontring. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

FK Fyllingsdalen med seier i treningskamp

FK Fyllingsdalen damene slo til med 2-1 seier da klubben spilte mot Toppserielaget Arna-Bjørnar denne fredagskvelden i Vestlandshallen.


Arna-Bjørnar kom til denne treningskampen med et ungt mannskap og noen prøvespillere. FK Fyllingsdalen hadde tilbake kapteinen Ina Wedaa denne fredagen fra de som spilte forrige helg.

Arna-Bjørnar førte kampen
Toppserieklubben Arna-Bjørnar tok tak i kampen fra start og hadde ballen klart mest, men et meget godt og kompakt FK Fyllingsdalen gjorde det vanskelig for Arna-Bjørnar å trenge igjennom. Dermed ble det mye trilling og få sjanser i den første omgangen. Mål fikk vi etter en knapp halvtime. Søstrene Kjølholdt kombinerer flott på en kontring og Synne Kjølholdt sender ballen i mål bak Hanna Larsen i Arna-Bjørnar målet. De røde og sorte har en god sjanse etter corner, men lagene går til pause på 0-1.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Full kontroll i starten
De første 20 minuttene av andre omgang tilhører Arna-Bjørnar. Laget produserer flere sjanser. Etter 53 minutter sender Anna Nigardsøy i vei et langskudd. En ellers god FK Fyllingsdalen keeper burde nok stoppet skuddet fra å gå  mål.  Laget fra Arna fortsetter å kjøre, men laget sliter med presisjon og relasjoner i denne perioden. Noen avslutninger kommer det mot FK Fyllingsdalen målet, men målene uteblir.

Etter 69 minutter dukker Julie Belden Rasmussen opp foran målet til Arna-Bjørnar. Hun er sikker og sender FK Fyllingsdalen i ledelsen igjen med 2-1. Etter dette har begge lag sine sjanser, spesielt er kontringen til FK Fyllingsdalen på slutten verdt å nevne. Laget klarer derimot ikke å omsette den i mål.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Dermed vinner FK Fyllingsdalen 2-1 i denne treningskampen.  Laget viser at de ikke kommer til å bli enkel å bryte ned i årets 1.divisjon. Under ser dere noen bilder fra oppgjøret.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.