Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

FK Fyllingsdalen damer klar for 1.divisjon

Det ble klart at FK Fylilngsdalen damer er klare for 1.divisjon etter dagens kvalifiseringskamp mellom Odd BK Kvinner og Bossmp/Ytteren.


FK Fyllingsdalen er klar for den norske 1.divisjon etter noen spennende avslutningsminutter i Odd BK Kvinner  - Bossmo/Ytteren. Hjemmelaget fra Skien vant med 9-0, men det holdt ikke da FK Fyllingsdalen damene vant med 10-0 i den første kampen. Dermed tar laget seg til 1.divisjon på bedre målforskjell. Odd BK Kvinner ledet 4-0 til pause.

Vi fikk en kort kommentar fra en feststemt Lars Ove Moen:
- Dette var utrolig deilig. Den beste fotballkampen jeg har sett i form av opplevelse, men veldig nervepirrende. Vi er samlet på Kniksen og stemningen er utrolig.

FK Fyllingsdalen sin prestasjon føyer seg dermed inn i rekken av et utrolig godt år for den lokale kvinnefotballen. I 2023 har Hordaland tre lag i Toppserien, samt FK Fyllingsdalen i 1.divisjon. I tillegg vant Arna-Bjørnar J16 NM finalen mot Stabæk, noe som viser at det jobbes godt i alle ledd i lokalfotballen på kvinnesiden.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

FK Fyllingsdalen