FK Fyllingsdalen 2 til finalen

FK Fyllingsdalen 2 tok seg til finalen i Vinterserien 2023 da klubben slo Voss damene på Varden denne søndagen. Les om kampen og se bildene fra oppgjøret.

Denne søndagen ble det spilt semifinaler i klasse A i Vinterserien 2023 for kvinner. Den ene kampen gikk mellom FK Fyllingsdalen 2 mot Voss på Varden.

Den første omgangen var jevn og begge lag hadde sine muligheter til å sette inn kampens første mål, men ballen ikke i mål før i omgangens siste minutt. Da får Nora Rongved skikkelig treff og ballen fyker i mål. Dermed 1-0 til vertene til pause.

Vertene dobler på corner noen minutter ut i omgangen da Jenny Strømmen Østrem scorer. Vertene har kontroll på kampen og i løpet av omgangens siste minutter setter Oselie Henden og Ina Sivertsen kampens to siste mål.

Dermed er FK Fyllingsdalen 2 klar for finale mot Lyngbø damene. Se bilder fra kampen under.