Fjøra var verter for Åsane 2

Det var aktivitet i Sogndal denne helgen. Fjøra som spilte 3.divisjon i fjor hadde besøk av Åsane 2 til treningskamp. Se bilder og mål fra kampen her.

Åsane 2 reiste som tidligere nevnt med en utvidet tropp til Sogndal for å spille mot Fjøra. Det siste oppgjøret for dagen var mellom Fjøra - Åsane 2.

Jon Berisha ga gjestene fra Åsane ledelsen da han header inn en corner, men Andreas Lerheim Olsen utliknet for hjemmelaget. Det var også pauseresultatet i denne kampen. Etter hvilen var det Sindre Dyrstad sin tur å sette ballen i mål for gjestene. Dermed 2-1 til Åsane 2. Per Michael Thune utliknet, slik at kampen endte med 2-2.

Fjøra oppsummerer kampen på sin Facebookside med at de var hakket hvassere enn gjestene før pause, mens Åsane 2 styrte etter pause. Like fullt et rettferdig resultatet i følge klubben.