Det ble seier til Djerv damer i vinterseriekampen mot Bergen Nord. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordaladsfotball

Fire mål i comebacket!

Det ble ikke mindre enn fire mål på Mari Ølberg i comebacket hos Djerv damer. Laget spilte denne søndagen mot Bergen Nord i vinterserien.

Det var duket for duell i vinterserien i Obos vinterserien, kvinner A, avdeling 1. Djerv var verter for Bergen Nord. Vertene startet med å spille 1-1 mot Lyngbø i den første kampen, mens Bergen Nord røk med 3-4 mot Åsane 2 i den siste kampen.

Kampen startet med at Djerv tok ledelsen ved Mari Ølberg etter et knapt kvarter. Silje Meyer Dyrkolbotn ordner 1-1 etter 40 minutter. Det blir også stillingen til pause.

Etter hvilen scorer Helma Rønhovde etter et kvarter. Dermed går Bergen Nord opp til 2-1 etter timen. Da våkner Mari Ølberg for fullt. Tre scoringer på den offensive spilleren snur kampen. Dermed vinner laget 4-2 og topper avdelingen i vinterserien med fire poeng.

Ølberg er tilbake i Djerv drakten etter noen sesonger med Loddefjord. Se mini-album fra kampen under.