Finale på Åstveit mellom NHHI FK - Nymark

Lørdag møttes de to 4.divisjonsklubbene NHHI FK og Nymark til finale i årets vinterseriefinale klasse A, menn.

Det var duket for finale i vinterserien mellom divisjonskollegaene NHHI FK og Nymark. Vertene spilte i 4.divisjon i fjor, men slet med formen klubben hadde et nedrykksspøkelse over seg helt til siste runde. I semifinalen slo laget til med 1-0 borte mot Ny-Krohnborg. Nymark gikk til finalen på walkover da Trio trakk seg. Laget rykket opp til 4.divisjon foran denne sesongen.

Det ble en jevn finale. Simen Lindtner ga Nymark ledelsen etter 21 minutter, før Fredrick Rørstadbotnen utliknet til 1-1 kun få minutter etter. Det var også stillingen helt til det gjenstod ti minutter av kampen. Da dukket Jacob Aanonsen opp foran målet til NHHI og ordnet 2-1 til Nymark. Ikke mange minuttene senere trodde alle at Leo Fejzi skulle avgjøre kampen, men lobben gikk like utenfor.

Det holdt likevel hele veien for Nymark. Dermed er laget vinnerne av vinterserien klasse A, menn. Under et lite album fra kampen.