Finale i vinterserien

Det var finale i vinterserien 2022 mellom Valestrand Hjellvik og Baune. Det i klasse B, menn.

Det var duket for den første finalen i vinterserien 2022 denne fredagen. Vertene Valestrand Hjellvik tok seg videre på straffer mot Smørås 2, mens Baune slo Djerv med 4-1 på Møhlenpris i sin semifinale. Dermed var det klart for duell på Furubakken.

Kampen har bra tempo fra start, men det er litt oppkavet fra begge lagene i åpningsperioden. Etter rundt 20 minutter begynner vertene å ta over til stor glede for de fleste av de 80-90 på tribunen denne kalde fredagskvelden. Det var likevel aldri veldig farlig foran Baune sin keeper. Valestrand Hjellvik fant derimot ikke veien til nettmaskene og kampen gikk til pause på stillingen 0-0.

I 2.omgang er det Baune som starter best. Klubben får den åpningen på 2.omgang de hadde drømt om. Kun to minutter ut i omgangen er Emil Erland Otto på rett plass. Han ordner 1-0 til gjestene fra Landås. Valestrand Hjellvik må fremover og får en god mulighet. Det er likevel Baune som styrer kampen etter pause. Laget har de fleste sjansene. Den største komme med knappe ti minutter igjen. Da er gjestene alene igjennom, men Valestrand Hjellvik sin keeper ordner opp. Like etter har bortelaget et skudd i tverrliggeren.

Vertene hiver folk fremover og har et lite press de siste fem minuttene, men de kommer ikke til de helt store sjansene. Dermed vinner Baune vinterserien 2022 med 1-0. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Flere bilder kommer når vi har tid.