Finale i Knarvik

Det var klart for finale på Knarvik mellom Nordhordland BK og Loddefjord 2 i klasse B, damer i årets vinterserie.

Det var duket for finale på Knarvik denne søndagen. Vertene Nordhordland BK tok seg til finalen etter at de slo Lyngbø 2 etter straffer sist, mens Loddefjord 2 slo Smørås 2 med 4-1 hjemme i Alvøen sist.

I dagens kamp var det vertene som startet best. Vertene kom best i gang og tok ledelsen etter kun tre minutter. Erica Osa Sellevold med målet. Etter dette hadde begge lagene sine sjanser gjennom omgangen, men det ble med den scoringen.

Loddefjord 2 tok derimot kommandoen etter pause. Klubben hadde en lang rekke med sjanser og laget kom nærmere og nærmere i omgangen. Ofte stod en god Anna Harnes i veien bakerst hos NBK, ellers så ofret spillerne seg med gode blokkeringer. Målet kom derimot tilslutt for gjestene. Elida Instebø Knudsen ordnet 1-1 i det 85 minutt.

Da ble det plustelig noen mål til. Første er Erica Osa Sellevold på farten igjen og setter 2-1 i det 89 minutt, før Elida Instebø Knudsen utlikner på overtid til 2-2. Dermed går kampen til straffer. Loddefjord 2 sin tredje straffe settes i stangen. Resten av straffene settes sikkert inn. Dermed er Nordhordland Ballklubb sitt damelag vinner av årets vinterserie.

Se litt bilder under. Album kommer når vi får tid til å gå igjennom bildene.