Festkveld på Brann Stadion

Brann feiret opprykket med en festforestilling foran litt over 13.000 tilskuere mandag kveld. Les litt om kampen, se bilder og les intervjuer.

Brann hadde invitert til fest mandag kveld og klubben leverte til de grade foran over 13.000 tilskuere. Vertene startet i et forrykende tempo og gjestene hang ikke med i den første omgangen i det hele tatt. Fredrik Børsting satte inn 1-0 etter 13 minutter etter et flott angrep. Deretter så ikke Brann seg bakover.

Nicholas Castro satte inn 2-0 på straffe etter halvspilt omgang, før Fredrik Pallesen Knudsen stanget inn 3-0 på corner. Mathias Rasmussen avslutter så et fantastisk angrep og 4-0 etter 32 minutter. Brann var ikke ferdig med å score og Fredrik Børsting og Mathias Rasmussen netter to ganger til før pause. Dermed leder Brann hele 6-0 til hvilen.

Brann gjør fire bytter til pause og dermed faller flyten litt i mannskapet, men Grorud klarer aldri å presse hjemmelaget. Bård Finne setter inn 7-0 på straffe med et kvarter igjen av kampen. Det blir også kampen sluttresulatet. Brann topper dermed fortsatt tabellen med 66 poeng på 24 kamper. Laget har 22 poeng ned til Stabæk som følger på den neste plassen. Med 76 scorede mål er Brann i rute til å hente inn Bodø/Glimt sin rekord for antall mål scoret i en sesong.  Den ble satt for noen år siden.

Under kan dere se litt bilder fra folkefesten. Flere bilder finner dere HER (Vår Facebookside)

Hør hva Mathias Rasmussen hadde å si til vår mann i intervjusonen etter kampen på: