Festen fortsetter

Brann herrene fortsetter å underholde publikum. I den åttende hjemmekampen på rad scorer tre mål eller mer. Dermed venter en semifinale i NM på rødtrøyene i slutten av april.

Brann måtte nok en gang til lånebanen, Åsaene Arena. I et herlig regnvær kjørte Brann over gjestene fra Sandefjord.

Varselskudd
Brann kom best i gang og klubben løp på Sandefjord fra første spark på ballen. Kampen er knappe fem minutter gammel da måltyven Bård Finne setter en ball i stolpen. Dermed var Sandefjord advart mot det som skulle komme.

Etter drøye 20 minutter får Felix Horn Myhre tid og rom og han banker inn 1-0 fra 16-meteren. Myhre er i slag og han server David Wolfe kun minutter etter. Den tidligere Bergen Nord spilleren gjør ingen feil og setter inn 2-0. Etter 37 minutter er det Mathias Rasmussen som ordner 3-0 til vertene. Det blir også pauseresultatet.

Kontrollert omgang
Brann kontrollerer så den andre omgangen fra start til slutt. Det blir ikke flere scoringer til noen av lagene, så dermed går Brann videre i NM. I semifinalen står Stabæk som motstander på den andre siden. Kampen skal spilles på Nadderud.

Under kan dere se noen bilder fra kampen. Flere bilder kommer.