Brann vant 4-1 i dagens kamp. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Festaften i Bergen

Foran et fullsatt Brann Stadion leverte hjemmelaget en meget god kamp mot Stabæk. Dermed fikk laget med seg en god prestasjon i generalrøven før cupfinalen til helgen.

Kampen startet rolig mellom lagene. Stabæk løp og demmet opp de første 15-20 minuttene mot Brann som slet med å finne en vei igjennom. Etter halvtimen viser Bård Finne litt magi. Med flere Stabæspillere i ryggen klarer han å vende opp og banker ballen i lengste hjrønet. 1-0 til vertene.

Danske Kasper Høgh utlikner for gjestene med et flott skudd fra rundt 25 meter da han kommer alen mot Dyngeland. Minuttet etter er Brann i ledelsen igjen da Felix Horn Myhre utnytter en tabbe hos gjestene. 2-1 som også blir pausereultatet.
Etter hvilen er Brann best. Sivert Heltne Nilsen stanger inn 3-1 etter en drøy time, før Bård Finne avgjør det hele med et vakkert frispark fra 20 meter. Ballen klistres opp i hjørnet. Praktmål av spissen som også scoret på 16.mai for 10 år siden. Brann vinner 4-1. Laget er nå på en 3.plass på tabellen, mens Stabæk er nummer 7 på tabellen.
Under finner dere litt bilder fra oppgjøret.