Fana smell i serieåpningen

Fana gikk på en smell mot et meget forsterket Brann 2 i serieåpningen søndag. Les mer og se litt bilder her.

Brann 2 kom til kampen med et klart forsterket mannskap mot byrival Fana denne søndagen. I fjor vant Fana med 7-2 mot Brann 2, så det var tydelig at Brann 2 ikke ønsket at det resultatet gjentok seg. Nå forventer redaksjonen at Brann 2 i fair play ånd også stiller med sterke lag mot de andre lagene i avdelingen.

Det tok 10 minutter før Brann 2 tok ledelsen. Rot bak i Fana sitt forsvar ga vertene ledelsen. Filip Delaveris scoret for klubben. Ti minutter senere går det fra galt til verre for Fana. Simen Midtgaard ser rødt da han feller en Brann-spiller på vei igjennom. Dermed måtte Fana spille resten av kampen med 10 mann.

Brann 2 utnyttet den fordelen og Kasper Skaanes satte 2-0 etter 40 minutter. Det ble også resultatet til pause. Etter hvilen kom 3-0 relativt kjapt. Mikal Kvinge satte den. Han kom inn i pausen for Castro. Etter en time satte Kasper Skaanes sitt andre for dagen og 4-0. Med 10 minutter igjen satte Elias Myrlid inn 5-0. Dermed vinner hjemmelaget klart i åpningskampen.

Fana har allerede Bjarg hjemme på Nesttun kommende torsdag, mens Brann 2 skal i aksjon borte mot Viking 2 onsdag 20.april. Under kan dere se litt bilder fra kampen eller hele albumet HER