Fana slo Romerike Ravens

Det ble en ny seier til Fana Håndball da klubben slo til med 28-25 hjemme mot Romerike Ravens denne søndagen.

Det ble en tett og spennende duell i Fana Arena denne søndagen mellom Fana Håndball og Romerike Ravens. Vertene Fana Håndball kom til denne kampen med et tap mot Vipers i Kristiansand. Romerike Ravens kom fra seier hjemme mot Larvik i sin siste kamp.

Kampen startet tett og jevnt og lagene fulgte hverandre til 5-5. Da rykket gjestene i fra og fikk 5-7, 6-8 før de økte til 7-10. Fana Håndball kom opp i ryggen igjen på 12-13, men gjestene tok med seg 17-15 til pause.

2.omgang
Gjestene scoret først etter pausen og hadde tatt tilbake tremålsledelsen. Etter dette våknet vertene og 6 minutter ut i omgangen satte Sofie Norum inn 19-19 etter en kontring. Det ble også 21-21 før vertene snur kampen.

Hjemmelaget får 22-21 og 23-21. Dermed snur hjemmelaget kampen halvveis i 2.omgang. Etter 18 minutter sitter også 24-21. Dermed får vertene de tre målene de også vinner med. Til slutt vinner hjemmelaget 28-25.

For vertene scoret Aurora Kjellevold Hatle (5), mens Maren Gabrielsen, Christine Karlsen Alver, Celine Solstad og Sofie Vinde Norum alle hadde fire scoringer hver.

Album fra kampen kommer på vår Facebookside.