En fornøyd Ørjan Håland etter seier mot Lysekloster i 2019 Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Fana slo Lysekloster

Det var duket for treningskamp mellom Lysekloster - Fana lørdag på Lysekloster Arena. Sjekk mer om kampen her.

Det var duket for treningskamp på Lysekloster Arena lørdag mellom Lysekloster og Fana. Vertene hadde noen kamper under beltet før dette møte med Ørjan Hålands mannskap.

Hjemmelaget kom fra seier 1-0 mot Os og 2-1 mot Stord i to treningskamper den siste uken, mens dette var den første kampen for et ungt Fana-mannskap. Gjestene kom best i gang og gikk opp i 1-0 ved Brekkhus, før den tidligere Brann 2 -spilleren Mikael Baisotti og Christian Dahl snudde for vertene. Det var også pauseresultatet.

Under: Fana jubler for mål mot Lysekloster tilbake i 2019.

Etter hvilen byttet Fana alle utespillerne og de unge som kom inn snudde kampen til fordel for gjestene. Først ble det 2-2 på straffe. Lysekloster økte til 3-2, igjen ved Baisotti, før Fana scoret to mål til. Dermed vinner gjestene 4-3 i oppgjøret. Målene til Fana etter pause ble scoret av Simen Midtgaard (2) og Amund Grønhaug.

For Fana er den neste testen på Nesttun mot Frøya, mens Lysekloster spiller borte mot FK Fyllingsdalen på Varden neste lørdag.