Fana sikret seieren i sluttminuttene

Fana Håndball sikret seieren i dagens kamp mot Byåsen Håndball i sluttminuttene denne onsdagen i Fana Arena.

De to tabellnaboene møttes til duell i Fana Arena denne onsdagen. Vertene kom til kampen med sine seks poeng, mens Byåsen hadde fem poeng foran dette oppgjøret.

Gjestene best før pause
Vertene Fana Håndball tok føringen 2-0 i denne kampen da Celine Solstad scoret etter to minutter. Etter dette våknet gjestene fra Trondheim. Anna Huse gjør 2-2 etter knappe seks minutter. Derfra drar gjestene i fra. Etter knappe 12 minutter setter Janne Håvelsrud Eklo inn 6-2 til trønderne.

Fana Håndball kommer litt nærmere og etter rundt 20 minutter reduserer Maren Gabrielsen til 10-11. Nærmere enn det ene målet kommer ikke vertene. Omgangens siste scoring settes inn av Celine Solstad. Dermed står det 13 - 15 til pause.

Snuoperasjon
Gjestene starter den andre omgangen best og laget drar i fra igjen. Maria Hjertner øker gjestenes ledelse til 18-14 da vi nærmer oss fire minutter. Vertene jobber seg litt tettere inn mot halvveis i den andre omgangen, men da Maria Hjertner setter 25-22 til gjestene med under åtte minutter igjen å spille, så begynner det å haste.

Vertene starter snuperasjonen derfra. Laget scorer de neste fem målene. Oda Mastad setter inn 27-25 til vertene med under to minutter igjen og selv om Byåsen knapper inn med ett mål, så vinner Fana Håndball kampen med 28-27.

For hjemmelaget satte Aurora Kjellevold Hatle ti mål, mens Celine Solstad satte åtte scoringer for vertene. For bortelaget Var det Maria Hjertner  som ble mestscorende med sine syv mål. Under litt bilder fra kampen. Album kommer.