Fana fortsetter å vinne kamper Foto: John Vint

Fana-seier mot Oppsal

Det ble en klar seier til Fana-damene hjemme mot Oppsal 31-22. Dermed fortsetter laget fra Nesttun å imponere.

Hjemmelaget var klare favoritter hjemme mot Oslo laget Oppsal. Hjemmelaget er med i det øvre delen av tabellen, mens Oppsal sliter i bunnen.

Fana hadde kontroll i den første omgangen, men det stod ikke mer enn 14-11 til hvilen i kampen. Vertene var oppe i en 13-9 ledelse på slutten av omgangen, men gjestene kom tilbake og fikk redusert forspranget.

Etter hvilen var hjemmelaget best og rullet i fra gjestene. Gjestene hang derimot med i den første delen av omgangen og 8 minutter ut i andreomgang stod det 16-15. Deretter takket Fana for seg. Laget vant andre omgang med 17-11 og dermed endte det 31-22 til Fana.

For Fana ble Christine Karlsen Alver toppscorer med sine 8 mål, hvorav to på straffer. Bak fulgte Celine Solstad (5) og Marit Ova Bøyum (4). For gjestene Oppsal var det duoen Nora Løken og Lina Marie Jensen som ble mestscorende med fem mål hver.