Fana med i opprykksjakten

Etter en litt treg start på sesongen har Fana kommet for fullt denne høsten. Lørdag slo laget opprykksrivalen Brodd med 3-1. Det på en meget spesiell dag for trener Ørjan Håland.

Trener Ørjan Håland giftet seg ikke mange timene før toppkampen mellom Fana-Brodd. Med bryllupsgjestene på tribunen stilte laget opp og slo opprykksrivalen Brodd i denne viktige kampen i 3.divisjon avdeling 3.

Hjemmelaget tok ledelsen etter knappe 10 minutter da Yevhenii Martynenko satte inn 1-0. Gjestene fra Stavanger utliknet halvveis ut i omgangen ved Sander Vik. Formspissen Tim Nilsen ville derimot også ha et ord med i laget. Etter 30 minutter satte han inn 2-1, før han noen minutter etter la på til 3-1. Dermed er Fana-spissen oppe i 20 mål for laget denne sesongen. Han topper øverst på toppscorertabellen sammen emd Vidar-spissen Simen Haughom.

Det ble ikke flere mål etter hvilen, så Fana klatret med eieren opp á poeng med serielederen Brann 2 som spiller søndag. Brodd er nå fire poeng bak og opprykkstoget har nok gått for Storhaugklubben med to serierunder igjen.

Under finner dere litt intervjuer og litt bilder fra kampen.