Synne Vatshelle Raa melder overgang fra TIL2020 til Røa og Toppserien.

Fana-jente klar for Toppserien

Synne Vatshelle Raa er klar for Toppserien og Geir Nordbys Røa kommende sesong.


Denne uken ble det klart at Synne Vatshelle Raa melder overgang til Røa og spill i Toppserien. Vatshelle Raa forlot Sandviken etter 2020 sesongen og flyttet til Tromsø for å spille for Fløya (TIL 2020). Dermed har Geir Nordby sitt mannskap fått en av de viktige forsterkningene de jaktet på. 

Foto: Nicholas Noreng, Fotballkollektivet
Mål i siste kampen:
Hun forlot Bergen med scoring i sin siste kamp for Sandviken  da hun scoret mot Avaldsnes i den siste serierunden. (Bildet under) Denne sesongen har hun 22 kamper for 1.divisjonlaget fra Tromsø og en scoring. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Kaptein på Fana
Spilleren spilte i 2014-2017 på Fana damene. I den siste kampen for klubben ble det 5-0 hjemme på Nesttun mot Førde. Under et bilde fra akkurat den kampen. I tillegg har hun hatt korte opphold i Kaupanger og Åsane.  

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Med denne overgangen, så blir Synne Vatshelle Raa å se på flere besøk i Bergen kommende sesong. Spilleren har signert med Oslo-laget ut sesongen 2024. 

Les Røa sin sak om overgangen HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.