Fana Håndball storspilte på egen parkett

Det ble en imponerende seier til Fana Håndball i dagens hjemmekamp mot Storhamar.

Begge lag har vært igjennom et tett kampprogram den siste tiden. Fana Håndball har slitt litt i serien etter at kampene i Europa begynte. Storhamar lå før denne plassen som en god nummer to på tabellen .

Fana kom skeivt ut
Det hele startet med tre kjappe mål til gjestene og Fana Håndball så ikke ut som de var helt med fra start i kampen denne onsdagen. Etter 10 minutter av kampen ledet bortelaget hele 9-4. Etter en timeout kommer Fana Håndball mer til hektene. Etter knappe 20 minutter setter Sara Berg inn et straffekast og det står 10-10 i kampen. Fana fortsetter å imponere og Berg øker ledelsen til hjemmelaget 15-11 etter knappe 26 minutter. Da har Fana imponerende 11-2 på de siste 15 minuttene av kampen. Like før det blåses til pause setter Line Ellertsen inn 15-14, noe som også blir pauseresultatet.

Gjestene snur så kampen og klubben går tidlig opp i ledelsen. 19-16 settes inn av Marie Johanna Johansson etter knappe syv minutter. Halvveis i omgangen leder bortelaget 24-21. Da våkner hjemmelaget igjen og klubben kommer snart opp i ryggen på gjestene. Etter 24 minutter setter Andrea Martine Solstad inn 26-26. Derfra og ut er det hjemmelaget som er best. Laget stikker av de siste minuttene og vinner 30-27.

Seieren flytter vertene opp på samme poengsum som Fredrikstad, mens fortsatt er på andreplassen i serien, fire poeng foran Sola. Sara Berg ble mestscorende for hjemmelaget med sine åtte mål, mens Anniken Obaidli  scoret seks for gjestene i gult og blått. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer.